Velkommen til 
Lanternekompagniet
 

 

Vores Show-Room er åbent søndag d. 20 oktober fra 12:00 -14:00

 

 

Det smukkeste brugskunst finder du her

Lanternekompagniet er førende indenfor brugskunst med mange års erfaring. Vi arbejder inde som ude og er altid klar med gode råd vedrørende brugskunst til bolig & have indretning.

Vi elsker det rå look. Country Living & Factory Style er lige vores stil, men  vi er også SÅ meget til Fransk Vintage & Chabby Chic. Vi mener kombinationen af disse er prikken over i'et.

Vi bestræber os på altid at levere den bedste service, samt at vores produkter er i top kvalitet. Vores brugskunst er nøje udvalgt så de passer ind i denne skønne stil.
 

Showroom & åbningstider:

Har du lyst til at komme forbi i Odsherreds skønneste omgivelser og se vores store udvalg i brugskunst,er vores Showroom  åben (Se venligst åbningstider øverst)

Vi gør samtidig opmærksom på at ikke alle varer der vises på vores hjemmeside findes i vores showroom, men alene i vores Web-Shop.

Der er hundredevis af andre varer indenfor samme kategorier. Det rå look, Country Living & Factory Style, Fransk / Italiensk  Vintage & Chabby Chic.

Café Harck:

Vil du forkæles lidt, kan du få serveret Italiensk is, skønne belgiske vafler, sandwich, expresso, eller cafe latte med små franske - italienske lækkerier i vores hyggelige Café.