Handelsbetingelser

 

Information
 

Sådan handler du hos os.

For at foretage et køb på Lanternekompagniet.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den/de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Vælg betalingsmåde og forsendelsesmåde.

4. Godkend vores forretningsbetingelser.

5. Tjek alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

 

Bestilling.

På Lanternekompagniet.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du søger eller har forespørgsel til en vare, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: lanternekompagniet@hotmail.com eller tlf: 31170790 man – fre mellem 10.00 – 13.00

Alle vores priser er inkl. moms og afgifter.

Når du handler på lanternekompagniet.dk indgår alle aftaler på dansk.

 

Betaling.

vi modtager betaling med:

– Mobilepay

– Visa/Dankort

– Master card

– Visa electron

– Bankoverførsel til følgende Reg nr: 9070 Konto:1624508897

(Bankoverførsel er ikke omfattet af indsigelsesordningen) vi afsender din bestilling, når vi har registreret din betaling)

 

Der tages ikke betalingsgebyr, når du handler hos Lanternekompagniet.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når vi sender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Vi har fri fragt ved køb over 600,- (Dog ikke møbler og have interiør) Kontakt os venligst for pris.

 

Reklamation ( hvis der er noget galt med varen)

Hos Lanternekompagniet.dk yder vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du kan få varen ombyttet, repareret, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået pga. forkert brug, eller at skaden er pådraget efter kundens modtagelse.

– Er det en fragtskade skal du gøre følgende: tage billede af emballagen udvendig, billeder af varerne i orginal emballage og billeder af den/de skadede varer. Dette skal ske umiddelbart få dage efter du har modtaget pakken. ( vi skal bruges det som dokumentation til fragtfirmaet).

 

Reklamationen skal ske inden for rimelig tid, efter du har opdaget manglen/fejlen ved varen.

Vi refunderer ” rimelige” fragtomkostninger: Hvis reklamationen er berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger. Det er vigtigt, at du kontakter os, inden du sender varen retur til os på tlf: 31170790 man – fre mellem 10.00 – 13.00 eller på mail: lanternekompagniet@hotmail.com

 

Varen skal sendes til:
Lanternekompagniet
Teglværksvej 12
Starreklinte
4534 Hørve.

 

Vigtigt når du sender varen retur til os:

Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage, husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Fortrydelsesret.

Lanternekompagniet yder 14. dages fuld returret, fra den dag du modtager pakken, under forudsætning af, at varen er ubrugt og ubeskadiget, og leverandørens mærkater ikke er taget af varen.

Ønsker du at fortryde dit køb skal du kontakte os på mail: lanternekompagniet@hotmail.com eller tlf: 31170790 man – fre mellem 10.00 – 13.00.  Du kan ikke fortryde dit køb ved blot, at nægte at modtage  varen, uden at have kontaktet os først.

Returnering:

Du skal vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse. Din ordre skal sendes retur til os senest 14. dage efter du har modtaget den. Husk at varen skal sendes retur i forsvarlig emballage, og du har ansvaret for den, indtil vi modtager den. Ved fortrydelse skal du selv afholde fragtomkostninger.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Tilbagebetaling:

Du får naturligvis, det beløb du har indbetalt til os tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, som du har betalt med, når vi har modtaget returvaren.

 

Lanternekompagniet
Teglværksvej 12
Starreklinte
4534 Hørve

 

 

Sikkerhed:

 

Hos Lanternekompagniet bruger vi betalingssystemet SSL teknologi, som yder en høj sikkerhed omkring overførslen af data. Alle kreditkortoplysninger bliver krypteret i hele betalingsprocessen, som betyder at uvedkommende ikke kan få adgang til dem. ( heller ikke hos os i Lanternekompagniet).

 

 

Levering:

Vi afsender din ordre inden for 3 - 5  hverdage efter bestillingen er modtaget. ( vi tager forbehold for evt. forsinkelser ved transportør).

Ved nogle varer f.eks møbler vil leveringstiden være længere og fragtprisen højere, men dette fremgår tydeligt af varebeskrivelsen.

Fragtpriser ses under fragt på forsiden.

 

 

Persondatapolitik:

 

I forbindelse med dit køb hos Lanternekompagniet registrerer vi følgende oplysninger:

Fulde navn

Adresse.

E – mail adresse.

Disse oplysninger registrerer vi med det formål, at kunne levere varen til dig. Lanternekompagniet garanterer at disse personoplysninger ikke videregives til tredjepart. Oplysningerne gemmes i 5 år, hvorefter de slettes.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og  ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret (ifølge persondataloven). I forbindelse hermed, ret henvendelse til Lanternekompagniet  på email: lanternekompagniet@hotmail.dk eller tlf: 31170790 man – fre mellem 10.00 – 13.00.

 

 

Brug af Cookies:

Lanternekompagiet anvender cookies med det formål, at optimere vores website. Du kan til enhver tid slette det fra din computer. Vi har et statistisk system, som opsamler oplysninger om bl.a. hvor i landet vores kunder kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvor på siden de forlader os m.m. Dette statistisk system bruges udelukkende til det formål at optimere Lanternekompagniet.

 Lanternekompagniet.dk ønsker dig god fornøjelse med dine indkøb her i vores webshop.